tiistai 3. helmikuuta 2015

Gluteeniton tuorepuuro

Ihanaa kun kaikki on jollain kuurilla taas. Tipattomalla, karkittomalla, herkuttomalla.....minä en ole ollut millään muulla kuin gluteenittomalla vähäsen. Tarkoittaa käytännössä, että aamulla unohdan vahingossa ja syönkin sen ruisleivän kahvin kanssa. ...sitten muistan taas ja keitän perheelle ruuaksi gluteenitonta spagettia. Ne ei oo oikeestaan edes huomanneet mitään, eli hyvin menee:)


Sokerivaltakunnan Sanjan ohjetta hieman muunnellen:

Tuorepuuro

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl maitoa
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl mustikkajugurttia
2 dl pakastepuolukoita
2 rkl pähkinöitä rouhittuna

 Sekoita kaikki ja laita yöksi jääkaappiin tekeytymään.


Neiti nuorimmainen ja Ilona - chihuahua.
Löysin jostain arkistoista kuvan vuodelta 2006. Meidän vanhimmat tytöthän ne siinä ajelee lasten mönkijällä.


4 kommenttia:

  1. On varmasti herkullista. Ihana prinsessoja siellä, voi miksi ne kasvaa niin nopeasti. <3 Tällä hetkellä pusin tyttöjä miltei hengen hädässä, näen jo edessä ajan, kun sanovat "äiti älä, mee pois"...

    Aurinkoista päivää. <3

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa ihan syötävää, mutta ei nyt niin herkullista😃
    Hunajaa pistän vähän sekaan ja koitan urhoollisesti popsia muutaman lusikallisen. Mutta kaikkea oppii ja tottuu syömään 😊.
    Lapset on nii pienen hetken lapsia et ihan hirvittää. Taas tulee mieleen et kuin tärkeää on elää hetkessä ja olla kiitollinen!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ei maistunut. Jaksatko kokeilla minun versiota? Jos puolukka on liian "vahva"?!

      Poista
    2. Kyllä minä ajattelin kokeilla, mustikoita täytynee lähteä ostamaan!
      Koitan vain aina tunkea tota puolukkaa ihan joka paikkaan, kun se auttaa mun nivelkipuihin :-)

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!