perjantai 7. maaliskuuta 2014

DIY tein pilttipurkeista

Lupasin postata eilen, mutta oikeasti olo oli paaston takia aika eteerinen tai miten sen nyt ilmaisisi... tutkimista ja hutkimista varten piti paastota lähes kaksi vuorokautta...ei sovi mulle! En saanut itsestäni irti alkaa kirjoittamaan, mutta nyt, nyt on olo ihan jees ja tässä tulee:

 Lainaan useasti kirjastosta kirjoja joista ahmin kaikkia DIY juttuja. En nyt saa päähäni,
 missä kirjassa tämän näin...kertokaa jos joku hoksaa. Innostuin tästä sen vuoksi, kun tykkään ajatuksesta , että kaiken voi käyttää uudestaan. Lisäksi lasi on sellainen materiaali, mikä on mun silmissä tosi kaunis, niin kuin miten valo siivilöityy sen läpi, on kiehtovaa.

Ihan yksinkertainen pikku säilytysjärjestelmä, pilttipurkkejahan monessa taloudessa menee roskiin, toivon mukaan lasinkeräykseen. Meillä on vauva- aika jo ohi , mutta kaksi nuorinta lasta tykkää syödä välipalana hedelmäsoseita.

Mulla taas on kaikennäköisiä pikku tilpehöörejä pyörimässä laatikoissa sikinsokin. Ei muuta kuin kuumaliimapyssy kehiin ja purkit päällekkäin. Näitä voi latoa ja liimata sitten lisää aina kun tarve vaatii.Tämä ei tosiaankaan ole se pöytä missä askartelen, siihen on varattu vanha keittiönpöytä, mutta yleensä teen missä milloinkin.

Tämä putkahti esiin kuvatessa , joten kerron siitä samalla- tytön leikkisormus. Näitä meillä riittää kahden vanhemman tyttärenkin jäljiltä ja jotkut eivät vain enää ole niin kauniita - ainakaan äidin mielestä.


Lakkaa sormukset kynsilakalla! Tässä käytin tuota keskimmäistä Max Factorin oranssinpunaista lakkaa. Anna kuivua ja lakkaa niin monta kerrosta lisää kuin näyttää hyvältä. Tällä tavalla voi ihan hyvin uudistaa aikuisenkin korut!


P.S. Miehet, älkää unohtako huomista Naisten päivää!
Tässä on runo, jonka voi vaikka lausua antaumuksella omalle rakkaalleen:
Haluan elää tämän päivän kuin poutapilvi 
- kevyt 
- huoleton
 auringon valossa tuulen kämmenellä. 
(Maaria Leinonen- Huomisen ovella)
Loppuun voi lisätä:
"Sinun kanssasi"
 
Ihanaa perjantai- iltaa!
Anne

2 kommenttia:

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!