keskiviikko 8. tammikuuta 2014

DIY tarvike ostoksilla

Tänä aamuna totesimme, että Tiimarin konkurssipesässä on vielä paaaaljon tavaraa! Ei ollut tarkoitus, mutta kun ohi kuljimme, niin poikkesimme sisään Zeppeliinin Tiimariin. 

Oisin viihtynyt siellä pitempäänkin, olipa tarjolla niin kaikkee ihanaa puoleen hintaan. Tosin nuo Tiimarin hinnat on mielestäni nykyisin olleet aika ilmavia, etten sanoisi suolaisia....


Tämmöisiä tuli ostettua, turhat karsittiin pois ennen kassalle menoa, ei kai sitä nyt nykyisessä taloustilanteessa kehtaa äityä tuhlaamaan! Lahjapaperipaketit 1,25, Hello Kitty kasseja vino pino, vain 35 senttiä paketti, kangasteippiä, magneetteja, höyheniä, munia...näillähän pääsee jo aika pitkälle.

Kyllä oli kiusaus hamstrata kaikenlaista kymmenen kertaa enemmän, mutta nyt järki voitti.


Styroksimunista aion tehdä pääsiäispupuja , huovutan päälle valkoista koirankarvaa. Magneetit tarvitaan omatekoisiin jääkaappimagneetteihin ja valkoiset höyhenet....niitä vain tulee aina ostettua, vaikka oikeastaan mun pitäsi luopua höyhenten kanssa värkkäämisestä astman pahentumisen vuoksi. 


Charming Kitty pinkkejä lahjakassejahan tarvii aina!Kangasteippi makkarin sävyissä, aivan huippuhankinta! Tämä oli kai aika edullinen, hintaa jäi 2 e.Pikkuneiti sai pikkuisen sienikorin ja asiaan kuuluvat sienet

Sienet on styroksia, joten ei kestä kyllä kovin leikkiä, mutta pitäähän niitä oikeitakin sieniä käsitellä hyvin varoen, joten jos tämä olis sellainen opettavainen leikki.... oli kyllä tytär mielissään, yhteensä nämä kustansi 5 e.

Siinä tuli hirrrrveeee nälkä , ja sorruttiin oikein tämmöiseen huipputerveelliseen välipalaan


Arnoldsilla oli joku maitojutskakone rikki, niin en saanut cappuccinoa, siispä normikahvia. Banaanikinuskimuffinsi oli kyllä äklöhyvää ja makeannälkä tuli aika tehokkaasti tyydytettyä.

Hauskaa päivää Sinulle!
Anne

2 kommenttia:

  1. oih..arnoldin donitsit on jotain ihan huippuhyvvää <3 meilläpäin kaikki tiimarit sulki ovensa marraskuussa ja vihonviimenen iso myymälä viikko ennen joulua. oli tarkotus käydä, mutta tunnin kassajonot ei sitten houkutellukkaan. vaikka myymälöissä olikin ihan kaikki -90% pari viimestä päivää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, niinkö ! Täällä oli ale vain 50 %, mutta eip tarvinnut kassalle jonottaa :) pitää varmaan kytätä, josko täälläkin tulis suurempi aleprosentti piakkoin. Ainakin kangasteippejä aattelin hakia vielä lisää :)

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!