maanantai 12. elokuuta 2013

Hyvää alkavaa lukuvuotta ja muistakaa varoa liikentessä!


Koulu alkoi täällä Oulussa tänään, ainakin kaikkein pienimmillä. Muistakaa nyt rakkaat ihmiset olla varovaisia liikenteessä, sillä moni noista pikkukoulukkaista ei osaa vielä teitä autolla ajavia aikuisia varoa! 
Itse meinasin jäädä koululta kävellessäni suojatiellä erään nuoren naisen yliajamaksi. Eikö pitäisi olla selvää, että jos suojatien eteen pysähtyy auto, niin sen vastakkaisesta suunnastakin suojatietä lähestyvän pitää silloin  pysähtyä !!??  Tämä autoileva naikkonen ei edes huomannut mitään, ja vauhti oli kova, ylinopeutta ihan reilusti.

Onneksi tietä ylittämässä olin minä, aikuinen, eikä pieni koululainen. Voin kuvitella, että ainakin oma poikani olisi voinut ajaa pahaa aavistamatta pyörällään suojatielle, kun näkisi auton pysähtyvän odottamaan - voi olla, ettei olisi muistanut katsoa lainkaan siihen toiseen suuntaan. 


Vaikka sitä kuinka on tolkutettu. Mutta kun jännittää niin paljon ja kaikki on niin uutta.

Toivon sydämestäni, ettei tänä syksynä tarvitsisi yhdenkään pienokaisen jäädä koulutiellä auton alle.
Tässä muutamia tunnelmia meidän kesästä , ja eihän kesä vielä ohi ole ! Millainen sinun kesäsi on ollut, oletko lomaillut tarpeeksi vai oletko huhkinut työn touhussa?

Uusi perheenjäsenemme Ride , maakilpikonna vauva.


Itse olen pakon sanelemana siirtänyt työt kotiin, ja niitä onkin nyt vähemmän kuin ennen. Olen silti onnellinen, kun saan olla kotona , kun lapset tulevat koulusta. Minusta se on etuoikeus, sillä tiedän miten äidin sydämeen voi pistää, kun joutuu olemaan työssä ja miettimään, kuinka ne pikkukoululaiset siellä kotona pärjäävät. 
Tästä on varmasti yhtä monta mielipidettä, kuin on vanhempaakin. Tämä on tämänhetkinen tunteeni ja en tarkoita , että kenenkään pitäisi potea huonoa omaatuntoa työssä käymisestä.
Sana on vapaa, ilahdun aina kommenteistanne!

Ihana perhonen , oisikohan tää se siniperho?
Neiti kesäheinä menossa mummolaanAnnoimme siilille vähäsen maitoa koirannappuloiden kanssa, tiedetään ettei olisi saanut, mutta innostuimme niin paljon kun tämä pikkuinen tuli ensimmäisen kerran pihaan, ettei heti tuota muistettu.Koira omii aina parhaat tyynyt, tämä on hankittu Oulun Decorasta.
Basso nautiskelee mustikkametsässä, mukavaa laiskotella sillä aikaa kun emäntä rehkii:)


 
 Pari kaunista maisemakuvaa koti Suomesta, jostain päin Kainuuta.


Mukavaa alkanutta viikkoa!
P.S. Lupaamani arvonta tulee sitten seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!