perjantai 19. huhtikuuta 2013

Susiruma
 Taivas on tumma ja tahmee just niinku Lauri Tähkän biisissä. 
On tullu taas kuunneltua paljon, koska jotenki se saa mua paremmalle tuulelle. Noissa lauluissa mua kiehtoo niiden värikäs kieli ja tarttuva poljento, huumori . 
Sanat joita ei tienny olevan olemassakaan, en pysty nimeään parasta , kaikki on omalla tavallaan sikahyviä! 
Meijjän poika haluaa ain automatkoilla että laitetaan Pitkät pellot soimaan ja sitten se hoilaa sitä innoissaan mukana. No ehkä se on meijjän sellanen Tyrnävä biisi:) 


Nuorena oululaisena  aina kavereitten kaa haukuttiin tyrnäväläisiä, en sillon kuvitellut tietenkään että joskus isona ( vai oonkohan mää vieläkään iso) meen sinne kattoon taloa ja tunnen tulleeni kotiin. Ikävä taas vaivaa. Mutta onneks meijän vuokralaiset pitää hyvän huolen siellä paikasta. 

Kuitenkin tästä tais tulla nyt musiikkipostaus:) Nää on mun voimalauluja, sitäpaitsi ilman musiikkia ei tästä elämästä selviä hengissä! Jos pitäs valita mitä ottais mukaan autiolle saarelle niin ainakin järkyttävän paljon musiikkia ottaisin, ja kaikkea erilaista, määhän kuuntelen mielialasta riippuen ihan Metallicasta lähtien vaikkapa Johanna Kurkelaan . 

Mikä tai mitkä on sun lempibiisejä tai lempiartisteja?

Rakkaus on riemussa rämpivä räkänokka / rinnassa vihlova / karvas kuin kauranjyvä /paistetta piskova / vihmova räntäsade /yhdellä jalalla kuikerteleva / rakkaus on ähkyssä rehkivä rotanliiska /
palanutta ropsua pinttynyt pellinpohja / helposti särkyvä pärkyvä lankakerä  / nuori ja susiruma!

Ja se on just niin. Harakankultaa biisiä en Youtubesta löytänyt. 


Yhtenä päivänä eräs asiakas sanoi, että tämä osoittautui siis huonoksi liikepaikaksi, ja hetken luulin sieltä tulevan:  huonoksi liikeideaksi, mikä olisi ollut enemmän totta . Mulla on jokin ihme taipumus aina yrittää kaikkea vaikeimman kautta, hakata päätä seinään liian kauan :)

Mutta , onneksi aina voi oppia uutta ja ihanaa, sekä elämästä että itsestään . Ja elämästä itsestään. Muutoksen pelkoa mulla ei ainakaan ole, mutta en yleensä muuta mitään toisten kehotuksesta, vaan vasta kun olen ite niin päättänyt. Mutta hei, kadut on putsattu ja mää sain jo pistää kesäkengät jalkaan! 
Repikää siittä!

Hauskaa päivää ihanille lukijoilleni ja uudet lukijat olette lämpimästi tervetulleita joukkoon!
Anne


2 kommenttia:

  1. Mulla on jalassa villasukat!!!!!! Suomalaiset tatrttee voimasanoja tahi lauluja :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näin on :) villasukakki on hyvät jalasa!

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!