maanantai 8. huhtikuuta 2013

Shopaholic

Moi!

Olipa outoa ja ihanaa , kun annoin ittelleni viikonloppuna luvan ostella jotain pientä kotiin. En muista milloin viimeksi oisin ostanut mitään , siis itelle, kierrellyt kaupoissa. Ja kyllä se on hyvä lääke murjotukseen, joka alkoi uhata mua kummallisesti jo lauantai -illalla. Joskus sitä vaan väsyy. Tässä pieniä paloja ostoksista, en kyllä yhtään tajua miksi ostin tuon majakka valaisimen, kun ei meillä oo mitään merihenkistä? Tai , no se oli hirrrrrveeen halpa. Sulo Vilen syndrooma iski. Taas.

Antiikkipatinoitu suuri lyhty Askosta


 Lattekupit, majakkavalaisin, sinivalkea teksti tabletti, numeroastia Askosta ja Kodin Ykkösestä.Follow your dreams metallitaulu Askosta

Muistuttelen taas siitä messu lippujen arvonnasta, Kevätmessut kovin on vähäistä osallistuminen, tietty onkin toivottavaa, että osallistuisi vain ne, jotka ovat sinne menossa, tai voivat lahjoittaa liput eteenpäin vaikkapa. Tästä pääset osallistumaan: Arvonta

7 kommenttia:

 1. hyviä ostoksia olet tehny..ja mitä arvontaan tulee nin mie en tosiaan ole viittiny näihin messujutskiin osallistua koska tiedän että me ei päästä lähtemään. osallistukoot ne jotka varmana pääsee paikalle :)

  VastaaPoista
 2. Joo oli tosiaan hyviä ostoksia, onhan tuo lamppu yläsosastaan vähän vääntynyt, mutta mää aattelin et jos sen sais väännettyä kohilleen:) Sitäpaitsi meillä ei ole niin nöpönuukaa...oon ihaillu aina niitä ihmisiä, jotka osaa olla kauheen tarkkoja kaikesta.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo lyhty, voi että, aivan hurmaava! :-) Todella kaunis! :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-) Toivotaan että lumi sulaa pian pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle myös :) Saishan nuo sulaa jo, niin pääsis puutarhahommiin:)

   Poista
 4. Upea majakkavalaisin ja muutenkin nyt näyttää siltä että askoon on päästävä!! Aurinkoa sinne!!

  VastaaPoista
 5. Jep, mää sain sen väännettyä suoraksi:) oikeestaan se sopii meille ihan kivasti, onkohan mulla tullu luettua lapsille liikaa Muumien meriseikkailuja , kun tuli tämmöinen ostettua:)

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!