torstai 4. huhtikuuta 2013

Meidän kodin uusi nurkkaus

Haluan nyt kertoo teille voittamastani ihanasta Perfect Homen kellosta jossa on myös kääntyvä valokuvakehys. Siis mää en ikinä voita mitään, niin sitten tämmönen ylläri! Olen niin ilonen, kiitos 

Eilen illalla posti toi oikein ovelle saakka tään ihanuuen ! Ja voitte olla varmat että perheen pikkuprinsessa oli tästä jopa enemmän innoissaan kun minä. Olihan se jännittävää, mitä paketista paljastuu, ja tuohon lipaston päälle se sitten sai kunniapaikan. Vielä kun muistais laittaa pariston kelloon, mutta siitä poika varmaan pitää tänään huolen :) Kaikki tekniikka kiinnostaa häntä niin kovin, että ei varmaan jää kello pysähtyneisyyen tilaan .
 Nyt pitää alkaa valkkaan kuvia, mitä laittais tohon kehykseeen , sehän on tuollanen kääntyvä, niin että kaksi kuvaa pitäsi löytää. Nuorimmainen oli jo päättänyt että äitin kuva siihen laitetaan, mutta jos nyt ei sentään:)



Nuo vihreät vanhat pullot on muuten äitini löytänyt Maikkulan Kartanon lähistöltä joskus aikaa sitten ja minä säilytän niitä kuin aarteita. Maikkulan Kartanohan on vanha kartano Oulujoen eteläpuolella. Asutusta tilalla on ollut jo 1600 - luvulla , vaikka no, nää pullot nyt tuskin niin hireveen vanhoja on , mutta vanhoja kumminki.



Muistuttelen teitä taas tuosta arvonnasta, Kevätmessut klikkaa niin näät mitä ihanaa siellä on sitten! Ja tästä pääset arvontaan: Klikklik

Ihania keväisiä hetkiä teille jokaiselle toivotellen
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!