tiistai 4. joulukuuta 2012

Arvonta / giveaway 7.12. saakka

Olen niin pahoillani, että en ehdi juurikaan blogia päivittää, laitan pikaiseen vinkkiä Country Annien jouluarvonnasta. Tästä pitäisi päästä arvontasivulle:


https://www.facebook.com/ArvontaGiveaway
Tuossa on kuva palkinnosta


Tämä on niitä hetkiä, kun tuntuu että ihmistä pitäsi olla vähintään kymmenen ja vuorokaudessa tunteja paljon enemmän kuin on. Onhan tässä se hyvä puoli, että ei ainakaan tunne itseään tarpeettomaksi.
Kuulin ensimmäistä kertaa nyt, että kauppaani verrattiin Oulussa joskus torinrannassa sijainneeseen
Gabriela Bookshopiin:)
Hauskaa, en ollut ikinä ajatellut että kauppani olisi jotenkin hengellinen...mutta onhan meillä paljon enkeleitä ja keijuja. Tässä yhtenä yönä olin jo itsekin enkeli unissani:) Auttamistahan tämä työ on, sekä muiden että itsensä, sillä kun voi antaa muille iloa ja hyvää mieltä, niin siitä saa itsekin hyvin paljon!

Hauskaa päivää kaikille lukijoilleni!
Anne

3 kommenttia:

 1. Toisinaan voi tulla ajan riittämättömyyden tunne. Harmi et oon näin kaukana voisin tulla talkoohommiin :) Tai sitte liian hyvä luvata 600 km päästä!
  Yritä sinnitellä ja upeeta katseltava siul töis :) Enkelit ja keijut! JOulua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuestasi :) Siinä vaiheessa kun alkaa mennä sanat sekasin, tietää että pitäsi vähän relata:) Eniten tahtoo ressata tämä uran ja äitiyden yhdistämisen ikuisuuskysymys...silloin kun lapset oli pieniä, oli paljoooon helpompaa:)
  Jouluisia päiviä sinne, täällä ainakin sen verran pakkasta, että tulee mieleen väkisinkin, kui paljo helpompaa ois asua vaik Epsanjassa:)

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä myös täältä! :-) ♥ Ja kiitos tuhannesti postista, aivan ihana! ♥ Pakkas iloa Tampereelta! :-)

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!