keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kyllä tämä tästä...

Olen valitettavasti joutunut hankalaan tilanteeseen johtuen siitä, ettei minulla ole tällä hetkellä autoa. Kuljen siis pitkästä aikaa bussilla , ja lasten päivähoidon ja bussien aikataulujen takia joudun tällä viikolla sulkemaan liikkeen jo klo 16. Meille ei kulje busseja kuin tunnin välein . Aamulla istuessani bussissa, olin ihan stressissä, kun tämmöistä pitää tulla ja ajattelin että mitä mukavaa sanottavaa mulla voisi olla tänään, kun lievästi sanottuna tuntuu että life sucks....varsinkin tuo ylimääräinen käveleminen koiran ulkoilutuksen lisäksi toi taas issiaksen kipuilemaan.  Argh!

Mutta , onneksi ihanaa aina tapahtuu täällä töissä! Ihania ihmisiä joista saa voimaa, ja kauan odotetut sisustustarrat saapuivat Itellan iloisten tyttöjen tuomana aamusella!
tuossa vähän näytteitä, päivitän nettiin kun ehdin ja liikkeessä ovatkin jo hyllyssä.

Lisää kuvateksti Nähtäväksi nyt jää, että miten saan sovitettua työn ja lastenhoidon yhteen, kun tielleni on tullut aika paljon kaikenlaisia hidasteita. Ei ole helppoa. Varmasti tuttua monelle työssä käyvälle äidille, ja kun on yksinhuoltaja, on vielä pikkuisen vaikeampaa. Kuitenkin työnsäkin haluaa hoitaa kunnialla ja jos olosuhteet ovat huonot, niin joutuu miettimään ratkaisuja...voi olla että muutoksia tulee jatkossa, mutta en vielä tiedä mitä. Ei kai kannata hakata päätään seinään, ainakaan kovin kauaa:)

Mukavaa ja aurinkoista päivää teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!