torstai 3. toukokuuta 2012

Supernaisille

Unimaski Swarovskin kivillä koristettuna, saatavana myös vaaleanpunaisenaNyt kun valon määrä on huikeasti lisääntynyt, voi olla vaikeaa saada unta iltaisin ja nukkumaanmeno saattaa lipsua liian myöhäiseen ajankohtaan. Olo ei välttämättä olekaan aamulla sitten aivan virkeä. Tai joku voi olla sellainen, että herää aamulla anivarhain auringon nousuun.

Niin meilläkin nuorimmainen herää kuudelta aamulla, onneksi hän kuitenkin osaa olla hiljaa että toiset saavat nukkua - tai onneksi ja onneksi, yhtenä aamuna heräsin hauskaan melodiaan ja ihmettelin siinä unenpöpperössä, että kenen puhelin soi näin aikaisin? Hiippailin äänen suuntaan ja pikkuneitihän se siellä istui keittiössä vanhemman sisaruksen Nintendon kanssa , ja oli niin haltioitunut Hello Kittystä, ettei huomannut minua laisinkaan . Hihkui innoissaan koneelle " mitä, mitä!" Normaalisti kun tuo Nintendo on kielletty pikkuiselta.

Itse otin taas käyttöön tuon Dayn ihanaisen unimaskin. Se on tuiki tarpeellinen , jos huonetta ei saa pimennettyä. Meilläkin kävi näin,  tuohon väliaikais asuntoon en viitsi hankkia pimennysverhoja. Tavaraa on muutenkin ihan kiitettävästi taas kuukauden päästä kannettavaksi uuteen kotiin.

Tämä unimaski sopii kaikille oman elämänsä supernaisille! Olisikohan myös hyvä lahja äidille, tai lahjan osa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!