torstai 17. syyskuuta 2015

Koululaisen elämää ja koira- asioita

Blogitauko on venähtänyt taas jonkin verran pitkäksi täällä päässä. Monta kertaa päässä pyörii hyviä ideoita ja suunnitelmia, mutta aika ei vain riitä millään. Jotkut tietääkin, että aloitin elokuussa opinnot. Tarkoituksena valmistua kosmetologin ammattiin ja sen jälkeen jatkaa psykologian opintoja mahdollisesti osa-aikatyön ohessa. Tosin minulla on myös plään bii, plään cii, plään dii ja jokunen muukin mielessä.
Ilona ja Pena äiskän sylissä.

Meidän talous on kasvanut yhdellä koiruudella. Ilona sai viime viikolla kaveriksi chihuahua Penan, joka on nyt n . 2 vuotias. Suloinen tapaus, tosi ihana kaikinpuolin. Kaksikko alkoi heti tulla loistavasti juttuun!

Penan hakumatkalla kuvasin joutsenenpoikasen, vielä oli harmaat sulat vaikka jo aika suurikokoinen.


Opiskelutahti on aika rankkaa, onhan tutkinto suoritettava 17 kuukauden aikana, minkä suorittamiseen normaalisti kuluu tietääkseni kolmekin vuotta. Käytännönharjoittelu alkoikin heti muutaman ensimmäisen päivän jälkeen. Onneksi olen selvinnyt koulupäivistä aika hyvin ja tentit tähän asti menneet ihan ok.  Kotiin päästyä sitten huomaakin, että aivojen rasitus aiheuttaa ihan hirveän väsymyksen ja muisti on jo illasta niin kuormittunut, että ärsyttää itteä ainakin. Mutta näillä mennään nyt! Onneksi kotiin on aina niin mukava tulla, rakkaitten luo.
Tutustumista.

Toivottavasti teillä kaikilla on mennyt alkusyksy mukavasti?

4 kommenttia:

 1. Mikä suloisuus! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Pena on tosiaan uskomattoman hieno koira.

   Poista
 2. Vaude! Onpa suloisia koiruleita. Itsekin olen tykästynyt chihuihin ja joskus oma koirakin pääsee "blogitähteilemään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titta! Suloisia nämä on, ja luonteeltaan niin hyviä, tottelevaisia ihanuuksia.

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!