Proteiinipaukku.
Purkki rahkaa, mehua, yksi banaani, lakkahilloa.
Ei mitään muuta.
Yksinkertasta ja hyvää.
Jokakeväiset nokkosletut on taas paistettu!
Teillä eteläläisillä varmaan on nokkospuskat jo aika kauan viheriöineet,
mutta näillä korkeuksilla vasta eilen pääsin leikkaamaan pikkubaby- nokkosia.
En laita ohjetta nyt, sillä senhän jokainen kyllä tietää.
Sen verran muutin tuota perusreseptiä,
että korvasin vehnäjauhot ruis- ja grahamjauhoilla.
Hyvin se onnistuu, muista vain laittaa paistamiseen kunnolla rasvaa.
Appelsiinimarmeladi sopi meijjän mielestä hyvin nokkoslettujen makuun.
Ihana biisi tämä Juha Tapion
Mukavaa viikkoa!
Nokkoslettuja onkin päästävä tekemään. En ole koskaan valmistanut niitä itse, joten nyt viimeistään on korkea aika. :) Mukavaa viikon alkua!
VastaaPoistaKannattaa tehdä.
PoistaOvat aivan yhtä hyviä kuin tavallisetkin letut, mutta samalla saa reilusti vitamiineja ja hivenaineita!
Mukavaa viikon alkua sinullekin<3
Oijoi mitä herkkuja! Nokkosletut ovat kyllä niin parhaita <3 enpä olekaan koskaan kokeillut appelsiinimarmeladin kanssa. Täytyypä kokeilla, toimii varmasti :)
PoistaKokeile ihmeessä! Oli vähän erilaista, tosi hyvin sopi yhteen.
PoistaHerkullisen näköiset letut Anne:)
VastaaPoistaKiitos Jael:)
PoistaOvat maistuneetkin, varsinkin noille pikku-ihmisille kavereineen.