lauantai 11. huhtikuuta 2015

Ostoksia, ostoksia

Ajattelin esitellä näitä ostoksiamme tällä kertaa. (Ei ole maksettu mainos tämäkään, ihan omasta halusta näitä tuon esille) Luin juuri lehdestä, että täällä oli kauppa käynyt melko hyvin pääsiäisen ansiosta, mm. Malagan kaupunkiin vierailijat olivat jättäneet 34 miljoonaa euroa! No sitähän tämä maa kai kipeästi tarvitsee.

Miramarin suuressa monikerroksisessa ostoskeskuksessa on paljon kaikenlaista mahtavaa liikettä, mm. Tiger on ihana! Mutta My Tweenies on ollut nyt meidän suosikki, sieltä saa kivoja juttuja pikkurahalla. Sieltä tämä ihana pikkukukkaro. Vain 3,90.
Kirahveja...

Esikoinen sai kärtettyä isältään uudet Converset, ja niitä nyt sitten varjellaan hullun lailla lialta. Ei kauhean järkevä väri tuo valkoinen...hinta ei ollut mielestäni kuin noin parikymppiä halvempi kuin Suomessa.



Pieniä, ihania juttuja löytyy Doña M- liikkeestä, tämäkin sijaitsee Los Bolichesissa, missä meillä tulee käytyä harva se päivä.

En tiedä kenelle näitä oikein hamstraan, ehkä minussa asuu pieni tyttö....


Sukulaistytölle hain ihan asiasta nämä hienot kukkaset häihin laitettavaksi, saa sitten katsoa kumman värisen pikkuneiti laittaa hiuksiinsa.

Blingbling! En voi koskaan olla ostamatta tämmöisiä strassikoristeisia koruja tai hiuspinnejä!

Kultainen pantterivyö, kerrankin ajattelin vähän, että mitä oikeasti tarviin. Nimittäin minulla on yksi tunikamekko, mistä vyö on mennyt hukkaan. Kultainen siksi, että sattuu olemaan kultaiset Adidakset täällä mukana, pikkusiskolta saadut. En ole oikein mitään muita kenkiä tarvinnutkaan täällä, paitsi lämpiminä päivinä Merrellin sandaalit. Kävellen olemme liikkuneet sen verran pitkiä matkoja, että olis ihan turhaa tuskastuttaa itteään koppaskengillä, mitä sattuneesta syystä otin mukaan varmaan viis paria...hih!



Hedelmiä ja kasviksia saa edullisesti joka pikkupuodista.


Ilona päätti että nyt nämä kuvaukset saa luvan loppua!
 Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia. Meillä oli tyttärellä myös valkoiset converset ja nyt kehotankin suojaamaan suihkeella ne kengät, sillä on olemassa canvas suihketta. Jospa ne sitten hieman pysyis puhtaanpana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mysterious M!
      Pitää etsiä tuota suihketta kaupasta. Pesitkö koneessa tossuja koskaan? Itsellä on ollut tapana pestä juoksutossuja, tosin hyvin haaleassa vedessä...vähän ajattelin jo valmiiksi, että uskaltaisko noita lykätä koneeseen...

      Poista
  2. Kivoja ja nättejä ostoksia.Onko tuo mainitsemasi Tiger sama ketju kuin Suomess,tiedän että ovat myös Espanjassa`? Ihana Ilona:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael:)
      On se aivan sama kuin Suomessakin. Meidän teinien lempikauppa! Onhan siellä ihania asioita vieläpä ihan kohtuuhinnalla.
      Ilona on kova vaatimaan äitin huomiota:)

      Poista
  3. Kivaa että esittelit, tätä naista kiinnostaa tälläiset jutut aina. Tosi kivoja ostoksia ja tuo pieni pussukka on todella suloinen.

    Aurinkoista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja vielä vaikuttaa ihan hyvälaatuiselta, vaikka olikin halpa:)
      Kiitos Tiia, aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  4. Converset, ihanaiset ja mikä suloisuus kera kukkasen. Kaksi kaunista täydessä kauneudessaan, ei vain nupullaan :) Ostokset piristävät ja kaunistavat kummasti aina arkea. Suloisaa sunnuntaita*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla, että ainakin tän naisen arjen sulostuttaa helposti pieni shoppailukierros.
      Aina ei tarvi tosiaan tämän kummempia, ja pelkkä katselukin on jo piristävää!
      Kiitos, mukavaa maanantaita SatuKoo:)

      Poista
  5. Great post, i wait for my blog dear, follow me and i Follow you back, kisses

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear, I´ll visit your blog:)
      Have a nice Monday!

      Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!