torstai 30. huhtikuuta 2015

Hauskaa Vappua! Klara vappen, bara vatten!

Ehkä vähän turhankin usein täällä vilahtelee tämä GreenGaten kippo, mutta en voinut vastustaa! Minusta se on niin ihanan iloisen aurinkoinen ja keväinen.
Vappu meillä on aika rauhallista menoa, lapset ulkoilevat kavereiden kanssa ja minä koitan parantua flunssasta. Tosin tämänpäiväinen pyöräretki ei tainnut auttaa asiaa, sen verran nyt ahdistaa henkeä.

Simat ostin ihan kaupasta ja yks hyvä haltijatar toi munkkeja leipomosta! Kiitos M. Ja vanhempani kuskasivat jo eilen lapsille herkkuja. Kiitos äiti ja isä!
Marimekon kankaan laitoin liinaksi, en edes silittänyt kun en jaksanut. Olo on aika syvältä tällä hetkellä, vastoinkäymiset seuraavat toisiaan. En voi olla jo nyt sanomatta, että per**le meijän asunnossa on 2- etyyliheksanolia! Kumma kun onkin sairasteltu kaiken aikaa.

 Mutta nyt on aika juhlan, ja koitetaanpas sielläkin sitten juhlia ihan iisisti! Täällä ainakin, töllöstä kattelen viltin alla Ilonan kanssa vappuhulinointeja. Onneksi saa mättää herkkuja ihan luvan kanssa, kummasti helpottaa oloa.
Hauska pullo löytyi Puuilosta, eikä hinta huimannut edes minunkaan päätä.

Eka kuvassa ovat pähkinät on näitä. Ihastuin ja jäin heti koukkuun.
Ihanaa vappua ja mukavia vapaita niiille keillä on, ja mukavia työpäiviä niille keillä on.



3 kommenttia:

 1. Oikein hyvää vappua !Täällä ei vappu näy,paitsi ehkä joku pieni työväen kulkue....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael!
   Mutta että seillä kuitenkin on jonkinlaista vapun huomiointia?
   Täällä on pienet isännät ja emännät ahtaneet ittensä herkkuja täyteen, nyt menossa elokuva, uni taitaa pian houkutella ainakin näitä nuorimpia:)
   Itse perinteisesti valvon yömyöhään vaikka viisainta olisi mennä ittekin unten maille tässä flunssassa:)

   Poista
 2. It is an exclusive online community designed to help interracial, diverse ethnic singles to meet new friends, make great dates, and build lasting interracial relationships. Meet like minded singles who are looking to date outside their race.
  Interracial Marriage
  Interracial Dating

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!