sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kasvispizzapannaria, kiitos!

Tämä on meidän perheen suosikki. Ohjetta voi soveltaa aina sen mukaan, mitä kaapista kulloinkin löytyy.
Tai mitä kulloinkin muistaa laittaa, sillä näin kävi tällä kerralla. Ihan vissiin hurmaannuin noiden kasvisten värikkäästä ulkonäöstä ja unohdin kokonaan kinkkusuikaleet! Mutta tosi hyvää oli tämä kasvisversiokin. Kuivat aineet olivat meillä tällä kertaa :
3 dl vehnäjauhoa
½ dl kaurahiutaleita + mausteet


Tässä tämä perusohje Ruokala.net:in sivulta:

Ainekset

  • 4 dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl grahamjauhoja
  • ½ dl leseseosta
  • 2 rkl sulatettua voita
  • Täyte:
  • ½ purjo
  • ½ paprika
  • 100 g palvikinkkua
  • 2 tomaattia
  • 1 tl pizzamausteseosta
  • pinnalle ½ dl juustoraastetta

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita taikinan aineet ja
kaada leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan. Suikaloi purjo ja paprika. Kuutioi kinkku ja tomaatti. Ripottele ne pannarin päälle mausteseoksen ja juustoraasteen kanssa. Kypsennä uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.

Ja eikun herkuttelemaan! Tämä on muuten kylmänäkin ihan hyvä välipala.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!