torstai 27. helmikuuta 2014

Salaatti tähteistä

Suomalainen heittää roskiin reilut 20 kiloa ruokaa vuodessa.
Siis ihan syömäkelpoista ruokaa. 
Nyt kun meidän koira ei enää voi syödä tähteitä atooppisen ihonsa takia ,
 lukeudumme mekin tuohon joukkoon tummaan. Usein harmittaa kipata 
ruokia roskikseen. Kun ne Biafran lapsetkin ja muut nälänhätää kärsivät...
...omatunto kolkuttelee.

Tekaisin yksinkertaisen vihreän lounassalaatin edellisen illan jämistä. On aika täyttävä lounas , mutta ei kuitenkaan liian raskas!

Lohipasta- avokado salaatti

täysjyväpastaa
lohta
avokado
jääsalaattia
kurkkua
maustekurkkua


päälle:
oliiviöljyä
balsamviinietikkaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!