lauantai 11. tammikuuta 2014

Pesuainepullon tuunaus ja muuta löpinää

Mukavaa kun talvi saatiin vielä takaisin, jää ja räntäsade jo riittikin!

   Sai petivaatteet sun muut viiä kartanolle hakemaan itteensä raitista ilmaa ja ihanaa tuoksua. Pari kolme tuntia kun heiluvat hiljaa kylmissään mattotelineellä, niin johan pölypunkit heittää henkensä! Katoin muuten naapureista mallia , kun siellä oli tuulettumassa tekstiilit, niin apinoin välittömästi-
eihän sitä tiedä kuinka kauan tuota pakkasta riittää.

 Itsekin olisin viihtynyt vähän kauemminkin ulkosalla , mutta koiralla tuppaa tassut jäätymään ja lapsosilla kasvot. Täällä taisi olla tänään rapiat 17 astetta.

Mulla on nyt hetken ajan virkkaus ja kaikki sensuuntainen värkkäys jäissä molempien ranteiden takia. Pitää antaa niille vähän armoa, kun kipu on äitynyt senlaatuiseksi että on kuin puukolla vedettäis pitkin rannetta ja tavaratkin vain tipahtelee käsistä. Oon taas ollut ihan mestari särkemään astioita ja tässä yhteydessä voin mainostaa Nokia N8 puhelinta, hyvin on kestänyt vaikka on jo puolitoista vuotta tasaiseen tahtiin kopsahdellut keittiön kivilattiaan ja asfalttiin. Pari pientä koloa on tullut toki, mutta käytössä ei haittaa.

Niinpä on sitten tullut tehtyä kaikkea muuta...niin kuin nyt päällystettyä papereilla kaikenlaisia säilytyslaatikoita ja jopa pesuainepullo.Tämä ei nyt ole mitenkään mun värejäni,
 ja huh kun tästä tulikin ihan jotenkin hirveen yltiöromanttinen....ihan hämmästyin itsekin.Mutta tykkään tehdä kaikenlaista vain tekemisen ilosta, ja onhan se nyt hauskemman näköinen eikä ole pakko piilottaa kaapin kätköihin. 

Kuvassa näkyvä vaalea mytty ei ole räkäliinani,
 vaan tietysti pesupähkinä pussi! 
Sain Joulupukilta paketillisen pesupähkinöitä, ja nyt tuli tarpeeseen kun toi omo loppui. Aivan puhdasta niillä tulee, eikä huuhteluainetta tarvisi pehmeyden puolesta, mutta haluan pyykissä olevan tuoksua, niin siksi laitan. 
Jos olisi ihan pieni vauva talossa, niin pesisin hänen pyykkinsä vain näillä -ilman huuhteluainetta.


Laitoin ihan ensin valkoista paperia koska tuo ruudullinen paperi on niin ohutta että OMO tekstit ja riemunkirjava etiketti olisi muuten näkynyt varmaan läpi.
Tähän käytin kuumaliimaa, koska sillä on aika nopsa tehdä, tosin sormet poltan aina!

Sitten vain sommittelet mieleisiäsi koristeita, ihan mitä vain löydät sattuu olemaan. Tämmöisiä minä löysin ja yllättävästi vielä sävyihin sointuvan virkatun kukan, taisi olla jämäpala tyttären leikkeihin tekemistäni mansikkakekseistä.


Leppoisaa lauantai- illan jatkoa!
Anne

2 kommenttia:

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!