lauantai 9. marraskuuta 2013

Maailman yksinkertaisin sokerikakku

Meillä on yksi lapsista syntynyt Isänpäivänä ja hänelle tein tällä kertaa kakun tällä tosi helpolla reseptillä, joka onnistuu aina:

Maailman yksinkertaisin sokerikakku

4 munaa 
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Voitele ja jauhota kakkuvuoka, n. runsaan litran vetoinen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kunnolla jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää vaahtoon. 
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 175 asteessa runsaat puoli tuntia.

Ohje on Kai Linnilän  kirjasta Isoäidin kermakakku, Oman äidin lihapullat.

Täytteeksi laitoin mansikanmakuista kakkumoussea ja päälle Cup Cake toppingia, ja tietysti prinsessan kakkuun värikkäitä karkkeja. Mousse jauhe ja topping jauhe löytyy kaupan hyllystä, lisäksi tarvit vain maitoa. Kostutukseen käytin ihan pelkkää vettä ettei kakusta tule liian makea.

Isänpäiväksi hyvä kakkupohja , kannattaa kokeilla!

Hyviä pyhiä!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!