perjantai 22. helmikuuta 2013

Siipien havinaa, vanhan ajan tunnelmaa


On tullut tehtyä tässä päivänä  parina erilaisia DIY juttuja, osa on vielä kesken kuten näkyy. Vanhasta 
ihanasti kellastuneesta sanomalehdestä ( vuodelta 1938 ! )
tuli mun mielestä ihan kivan näkösiä paperiperhosia, jotka vielä odottavat käyttötarkoitustaan tuossa wanhassa Karhulan Ilves purnukassa.
 Bikken blogista http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/ sain tän mahtavan vinkin , tuhosin ( tai kaunistin uudestaan käyttöön muuten kaatikselle menossa olevan, ihan miten sen ajattelee ) siis  yhden ikivanhan kirjan. Yllättävän hankalaa, en saanut sitten niin millään taiteltua tasaisia taitoksia, jotenkin ne aina lähti meneen jossain vaiheessa erilailla. Tosin katoin kyllä samalla telkkua, luin sitä kirjaa,
 ( "Levähtäkää vähän" v. 1945 ) ja hammaslääkärin odotushuoneessakin tuota tuli näprättyä, samaan aikaan kahta tenavaa silmälläpitäen...eli aika koukuttavaa puuhaa:)


Siipiä ja sydämiä olen huovutellut sitä mukaa kun niitä on ostettu, ja mulla on jemmassa yksi höyhentyyny, haa kunhan pääsen sen kimppuun, ette arvaa mitä siitä keksin tekemään. 

Rikkinäisestä Jeanne d'Arc Livingin laatikosta tein tuollasen magneettitaulun jääkaappimagneeteille.
Sekin taitaa olla vähän kesken vielä, mutta mikäpä ei olisi...olen joskus miettinyt että onko mulla joku ADHD, sillä niinhän mulla aikanaan jäi koulutkin aika lailla kesken....mutta ei kai nyt sentään.


Samasta Jeannen laatikosta hajotin pohjan kolmeen osaan , ja maalasin akryylivärillä siihen tekstin ja ripustukseen se sai satiininauhan
Yksi vanha ikkuna näytti niin onnettomalta, että halusin somistaa sen noilla koirankarva siivillä


Ja vielä äitini vanha metallinen kakkukupu sai vaaleanpunaisia ja valkeita helmiä sekä harmaata nauhaa koristeekseen. Nuo liimasin kuumaliimalla, mutta harmikseni nen rapsahtelevat irti tuon tuostakin! Tuo keskikohta on muovia, joten liiman pitäsi varmaan olla erilaista. 
Otan enemmän kuin mielellän vastaan ehdotuksia , mikä liima pitää muovin muovissa kiinni !
terkuin Anne

2 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia olet tehnyt :-) Kun itsekin vaan osaisin niin väsäisin kovastikin :-)

  Iloista alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hei tämmösiä osaat varmasti kyllä tehä, pitää vain olla sopivasti höpsö että viitsii alottaa:)
  ei nää niin kummosia ole:)
  Iloista viikonloppua !

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!