torstai 26. huhtikuuta 2012

Blogiarvonta

Bloggaajan pää lyö tyhjää...inspiraatiot vähän kateissa. Mielessä kevät ja puutarha, jota ei ole!  Sopivaa asuntoa ei ole löytynyt vieläkään, ja muuttopäivä ihan kohta. Eikä asiaa auta se että toisen osapuolen kanssa ei oikein tahdo sopu säilyä..voimia vievää touhua!
Kaksi omaa taloa on liian kaukana sijainniltaan ,ja se toinen pitäisi saada myytyä ihan pian! Talo on oikea maalaisromantikon unelma, ja lisäksi siinä ei ole mitään kosteus ym muuta ongelmaa, on hirsirunko ja kivijalka on niin korkea että talo tuulettuu hyvin.

 Vaikka sillä ikää onkin jo noin 120 v! Tupakeittiössä on mahtavan korkeat ikkunat.Lattiat suurimmaksi osaksi laminaattia, sauna remontoitu vasta.Julkisivu on museoviraston suojelema, joten esim maalaukseen voi hakea avustusta. Talo on rakennettu tsaarin vallan aikana 1893. Talossa on todella hyvä henki ja energia :)

 Saa mieluusti jakaa, voi kunpa talolle löytyisi ostaja, olisi niin paljon huolestani pois!
kuva: Etuovi.com


http://www.etuovi.com/kohde/6962746
Laitan nyt blogiarvonnan käyntiin, koska sitä on kyseltykin jo.Arvonta alkaa nyt ja päättyy 16.5. 2012.
Eli perinteiseen tapaan: yksi arpa kommentista, toinen kun liityt lukijaksi. Anonyymit , keksikää jokin nimimerkki ja jättäkää email osoite josta teidät tavoittaa.

Arvon yhden palkinnon joka on kuvan GreenGate "hatturasiat" 4 kpl - pahviset nätit laatikot, joissa on ollut minilattekuppeja. Ne kupit myytiin erikseen, joten nää jäi :)


Voittaja julkaistaan erillisessä postauksessa.

23 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen talo! Toivottavasti löytyy joku joka ihastuu jo eti ulkona!Rakastan just tollasta..Arvonnassa mukana kahdella ja linkitän omaani!

    VastaaPoista
  2. Heipä hei! Ihana talo teillä! Pakko oli kuitenkin kirjoittaa tähän, kun tuo laittamasi linkki ei toimi, etuovi.comin sivuilla kannattaa rullata alas saakka jossa lukee suoraan "linkki tälle sivulle", jossa lyhyt linkki kohteeseen :) Toivottavasti joku onnekas ostaa talonne :) Ihanat ovat myös nuo laatikot! Mukavaa vappua! Terveisin Tiina

    VastaaPoista
  3. Vitsi ompa kauniita :) Noi sopis kyllä meille ;) mukana ollaan :)

    VastaaPoista
  4. Kivan näköinen tupa. Toivottavasti ostaja löytyy.

    Mukana arvonnassa kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Tiina! Testasin linkin ja toimi silloin, mutta vaihdoin nyt tuohon vinkkaamaasi linkkiin, hope so että toimii nyt, täällä kotona taas nettitikku tökkii- tarkistan huomenna töissä.Mukavaa vappua !

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukana minäkin. Nuo laatikot on ihanat, käyttöä löytyis! Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  7. Onnea myyntiin, eiköhän tuo kaupaksi mene :).

    Hyvää vappua! :)

    VastaaPoista
  8. Ompas ihanat "hatturasiat". :)

    VastaaPoista
  9. Olen yhdellä arvonnassa mukana. Hienot laatikot, huh sentään. Onnea myyntiin!
    kaiuspisteahlforsatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  10. Yhdellä mukana minäkin. Laatikot ovat todella kauniit.
    Onnea myyntiin, asioilla on tapana loksahtaa jossain hetkessä kohdilleen.
    teijadotlentoatelisanetdotfi

    VastaaPoista
  11. Arvalla mukana, ihanat laatikot!
    awet@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Voih, noille laatikoille olis meillä sopiva paikka ja ihan tarpeeseenkin tulisivat. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, yhdellä arvalla tavoittelen hienoa palkintoa ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  13. oi ihanan keväiset värit! arvalla mukana!

    laura94@live.fi

    VastaaPoista
  14. Ihanan näköinen talo!

    Laatikot kelpaisivat tänne enemmän kuin hyvin! Olen jo jonkin aikaa etsinyt vitriinikaappiimme nättejä laatikoita pikkutavaroiden säilytykseen ja nämä sopisivat siihen tehtävään enemmän kuin hyvin!

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Upeat laatikot! Yhdellä arvalla kokeilen onneani :)
    -Shiva-
    suddenconnection(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Minulla on sisustamisessa kaksi heikkoutta, kauniit tyynyt ja kauniit laatikot. Niitä ei vaan voi olla liikaa! Siispä onnea kokeilemaan!

    VastaaPoista
  17. Mukana kahdella. Söpöt laatikot.

    VastaaPoista
  18. Huikeat `hatturasiat`. Olen varmasti mukana arvonnassa. Yhdellä.

    VastaaPoista
  19. Onpa vaan huikean kauniit laatikot, olen ihan varmasti arvonnassa mukana. Yhdellä arvalla mutta molemmat peukut pystyssä jännittämässä...

    VastaaPoista
  20. Upeat! Ilmoittaudun mukaan arvontaan.
    ahlfors(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  21. Hei Anne!
    En tiedä ehdinkö enää arvontaan mukaan. Jostakin linkin kautta tänne tupsahdin. Ihailin noita kuppeja, jotka olit tuunannut (koristanut) kauniisti. Uskomatonta, mitä ihanuuksia nuoret keksivät! Yhdellä kai olen mukana.
    Mukavia toukokuun päiviä sinulle ja perheellesi. Neljän muksun kanssa touhua varmaan riittää. Onneksi on vielä nuoria, jotka tekevät useamman kuin yhden lapsen.

    VastaaPoista
  22. Hei
    Lisäajan turvin tai ainakin viime tipalla tulen minäkin vielä arvontaan mukaan. Yhden arvan taidan saada. Onpa tosiaan hieno väriyhdistelmä ja kuviointi...

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!