Ajatuksenani oli alunperin tehdä terveellisempää dippikastiketta ittetehdyn majoneesin avulla, mutta koska tehosekoittimeni sanoi sopimuksensa irti syöttämällä majoneesintekeleen sekaan mustia muovinsiruja valtavan iloisen kirskunnan säestyksellä, viikonlopun herkkuresepti vaihtuikin nyt tähän pizzapannarin ohjeeseen koska: kolesteroli. Jep, taidan olla sellanen lihava laiha, mistä nyt paljon puhutaan.
Pannaripizza johon laitoin kauraa sisältävää jauhoa, siksi, että kauran betaglukaiinihan alentaa kolesterolia...täytteitä minimaalisesti, Polarjuustoa raastoin sekaan vain kolme viipaletta eikä toistakaan juustoa tullut juuri enempää!
4 dl | Myllärin rouheista kauraleipäainesta | |
8 dl | rasvatonta maitoa | |
1 dl | Keiju auringonkukkaöljyä | |
1 | kananmuna | |
1 tl | leivinjauhetta | |
½ tl | suolaa |
Paista aluksi pannaripohjaa n. 30 min 200 asteessa. Ota pois uunista
ja laita täytteet:
ensimmäiseksi tomaattikastike, sen jälkeen osa juustoraasteesta. Tämä on tärkeää! Muuten täytteet voi alkaa luisua...kun olet laittanut kaikkia haluamiasi täytteitä, laita pannari hetkeksi takaisin uuniin vähän ylemmäksi.
Tähän meidän pannaripizzaan laitoin tomaattipyreetä, Oltermanni juustoa ja Polar juustoa, Atrian ylikypsä kinkku ohuen ohut, siinä on Sydänmerkki. Uunista ottamisen jälkeen reilusti pizzamaustetta!
Yksinkertaista ja hyvää.
Kiinalaisen kalenterin mukaan nyt alkoi tuliapinan vuosi, jonka odotetaan tuovan menestystä erityisesti naisille. Vaikka en horoskooppeihin uskokaan, niin tämä kuulostaa mukavalta, sovitaan että näin tulee meille kaikille käymään tänä vuonna, eikös juu?
Selvitä millainen liikkuja olet ja voita Polarin aktiivisuusranneke arvo 160 euroa!
Herkullinen pizza.Itse olen niin ihastunut kukkakaalipizzaan,jota tulee useinkin tehtyä:) Hyvää tuliapinan vuotta Anne:)
VastaaPoistaKukkakaalipizzaa en ole tehnytkään ikinä:)
PoistaAlkoi kuulostamaan niin hauskalta ja kukkakaalista kyllä tykkään.
Onpas herkullisen näkäinen pizza. Tätä kokeilen :)
VastaaPoistaKiitos SatuKoo <3
PoistaNam miten hyvän näköinen pizza, tätä pakko testata, pohja vaikuttaa ihanan ruokaisalta. <3
VastaaPoistaIhanaa päivää Anne <3
Kannattaa kokeilla! Pohja on tosiaan muheva.
PoistaIhanaa päivää sinullekin <3