lauantai 26. syyskuuta 2015

Duroyn siveltimet ja meikkausvälineet ja pikainen päivämeikki minulle!

Koska nyt kosmetologikoulussa ollaan, niin tottakai ehostus kuuluu opetusohjelmaan, joka alkaa meillä vasta vähän myöhemmin. Mutta Duroyn siveltimet ja muut tarvikkeet kun sain jo, niin pitihän niitä vähän testata, vaikka taitoa ei ole vielä yhtään. Duroy on kotimainen perheyritys, joka on perustettu v. 1974. Muutamat tytöistä tilasivat Saksasta Zoevan siveltimiä, mutta itse otin nämä koulun suosittelemat kun ei mitään pohajtietoa asiasta ole. Tykkään kyllä myös kannattaa suomalaista työtä.


Päivällä olen tykännyt tällä hetkellä käyttää Body Shopin Nutriganics smoothing day creamia ja smoothing eye creamia. Tepsinyt erittäin hyvin rutikuivaan ihooni!

Yleensä laitan peittävämmän, enemmän pigmenttiä sisältävän meikkivoiteen alle, sillä ihoni on tosi kirjava ja varsinkin otsassa on pahoja pigmenttiläiskiä. Tänään kun on lauantai, niin en jaksanut niin paljon panostaa joten laitoin vain Lumenen CC-voidetta meikkipohjaksi.

 Tämän meikin tekemiseen kului vähän yli 5 minuuttia, joten älkää ottako mallia:D

 CC- voidetta ei voi laittaa pelkästään-  se on liian kuiva ja iho alkaa päivän mittaan hilseillä. Tein ensin meikkipohjan, vaikka juuri minun olisi todella hyvä että ensin silmämeikki, etten tuhrisi luomivärillä meikkipohjaa, kuten aina ja nytkin kävi. Seuraavalla kerralla, ensin silmät, vasta sitten meikkipohja!

Puuteriksi laitoin Lumenen valopuuteria, mutta en ihan joka paikkaan, sillä minunikäiselläni se turhaan korostaa ryppyjä.

Rajaus Max Factorin vedenkestävä tussi, luomiväreinä vaaleaa microshadowia Make- Up Storelta ja tummempaa luomen ulkonurkkaan Body Shopilta. Tuo Body Shopin luomiväripaletti on ihan ikivanha, mutta hyvin toimii vielä.

Ripsiväri ArtDecolta, mustaa.

Huulipuna Kryolan. Rajausta en laittanut huuliin ollenkaan, käyttämäni huulipuna on niin hyvä, ettei se tarvitse sen puolesta, että alkaisi levitä.

6 kommenttia:

 1. tollanen huulipuna ois kyl ihan huippu omistaa, joka ei leviä. Ittellä tuppaa olemaan huulipunien kanssa sitä ongelmaa >_< Tosi kaunis meikki!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kyllä tosi hyvä huulipuna, itellä kun on jo noita "mummoryppyjä" suun ympärillä, nii ei voikaan ihan mitä tahansa käyttää :D
   Kiitos namehisa <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jael, sinä osaat aina olla niin ihana !
   Leppoisaa lauantai -iltaa!

   Poista
 3. Kaunis raikas meikki! Lumenen cc näyttää ihollasi hyvältä ja Kryolanin huulipuna on aivan ihana <3

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!