keskiviikko 23. syyskuuta 2015

DIY Lapsen tennarit

Valkoinen väri tennareissa on kai vihoviimeiseksi suositeltava nuorelle. Mutta niinpä vain meiltäkin sellaisia täältä kotoa löytyy. Tai siis harmaita, säväyksellä sammalen- tai nurmikonvihreää. Tytär itse keksi tämänkin idean, ja käväisi myös ostoksilla Ideaparkissa. Sinne on avattu uusi liike, itse en ole yhtään ehtinyt käymään, mutta jossain vaiheessa....Pyöräilivät ystävänsä kanssa, vaikka tästä tulee matkaa ihan kunnolla. On se kyllä hyvä, että itse osataan olla oma-aloitteisia ja toimia, kun jotain halutaan oikein kovasti. Olen niin tyytyväinen, ehkä sitä jotain on osannut oikein tehdä jossain vaiheessa, kun näin reippaita lapsia on.

Värinä tyttö käytti siis Simply Screen kangasvärejä, jotka on tarkoitettu käytettäväksi painoseulan kanssa esim. paitaan tehtäessä tiettyä kuviota. Työskentelyyn hän käytti erilaisia töpöttimiä ja vanhaa hammasharjaakin on näyttänyt kokeilleen.

Värin kiinni silittäminen ( kuivuminen kestää 24 tuntia, sen jälkeen silitys)  jäi minun tehtäväksi, en osaa sanoa kuinka hyvin onnistuu kiinnittää väri näin epätasaiseen pintaan, mutta voin kertoa myöhemmin kun tossut pestään, että pysyikö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!