perjantai 28. elokuuta 2015

Sijoituksia pankkitilin kasvattamiseksi tai silmäniloksi muuten vain

Aina silloin tällöin kuulee puhuttavan, että laatulaukku on hyvä sijoitus.

Gaudin ja Valentinon laukut.Onhan se kannattavampaa, kuin esimerkiksi autojen osto. Autossa kun tuo arvo laskee kuin lehmänhäntä heti kun olet rahat tiskiin lyönyt. Ellet sitten osta dieselautoa, (missä arvo säilyy hiukan paremmin kuin toisissa automerkeissä,) niinkuin vaikkapa Mercedestä tai Toyotaa... Niin, ihan totta, Toyota on hyvin paljon ostettu ja suosittu automerkki ja jos hankkii sellaisen perusmallin, eikä mitään erikoista, saa sen melko varmasti aika hyvin myytyä myöhemminkin. Melko varmasti aika hyvin... tuosta huomaa, etten oikein pidä autoa sijoittamisen arvoisena kohteena.


Nämä kauniit laukut ostin joku päivä sitten. Ei tosin ole mitään huippukalliita merkkilaukkuja, mutta ihan hyvin tehtyjä ja pääasiahan on, että sain ne erittäin erittäin halvalla! Eiks nih? Nyt voinkin sitten säilyttää näitä säilytyspussukoissaan kaapin hyllyllä, sillä ei kai näitä raaski käyttää kun ovat niin vaaleitakin... :D


2 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta ja kauniista sijoitusvinkistä. Tämä saarenkulkija on taas kuin Liisa Ihmemaassa täällä kaupunkioloissa ja hienojen laukkujen keskellä :) Saaristossa liikkuessa kun pitää olla joko hyvä olkalaukku tai reppu. Mutta iloa silmälle tuottavat nuo tyylikkäät laukut, ei niitä pidä hyllylle jättää.
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain Tuulia!
   Saaristossa onkin varmaan hyvä olla vaikkapa kettureppu! Hyvää reppua tarvisin itsekin, enemmän kun tulee pyöräiltyä kuin ajeltua autolla.
   Olin onnekas että tein nämä löydöt, ja kyllä toista noista aion käyttää ihan oikeasti silloin tällöin.
   Toinen taitaakin sitten mennä lahjaksi:)
   Kaunista viikonloppua sinullekin!

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!