maanantai 30. maaliskuuta 2015

Fuengirola Bioparc

Miten paljon erilaiselta kaikki voikaan näyttää, kun ilma on kohdillaan, Me olemme täällä kärvistelleet rankkasateissa ja kovissa tuulissa, pari viikkoa ja nyt äkkiä onkin lämmin:)
Kävimme eläintarhassa, jota kehutaan Euroopan nykyaikaisimmaksi. Tässä joitain kuvia Fuengirola Bioparcista. Esikoiselle ja Toiseksi Vanhimmalle tämä oli toinen kerta täällä, tosin eivät tainneet muistaa mitään siitä kun olivat silloin vain alle kolmivuotiaita.

Flamingot taistelivat tai jotain. Kamala oli meteli ainakin...

Krokotiilit näyttivät ihan kuolleilta, sillä ne vain olivat paikallaan, kokoajan aivan hievahtamatta. Kunnes yhtäkkiä! Ei ne olleetkaan täytettyjä, hihii!
Mini hippo :) Aivan kauhean söpö oli kyllä tämä pienois virtahepo.
Tämä ei tainnut olla eläintarhan asukas, vaan pelkkä vierailija....
Maakilpikonnia oli kolme ja niilläkin näytti olevan todella hyvä suuri ulko- ja sisäoleskelutila. Meitähän  nämä kiinnostivat, koska kotona on samanmoinen, tosin hiukan pienempi, onneksi!

Tiikeri kävi minulla sääliksi. Se kiersi edestakaisin ehkä stressaantuneena? Toivottavasti ei kauhean paljon kuitenkaan.


Komodon varaanit makoilivat päällekkäin :)
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Anne

6 kommenttia:

 1. Muksaa lomaa! Ihania lämpimiä kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ja aurinkoista lomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja rentoa lomaa - kiva katsella kuvia, joissa näkee lämmön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, lämmintä täällä onkin nyt ollut. Sanovat ihan nämä paikalliset suomalaiset, jotka asuvat täällä ympäri vuoden, ettei ole vielä oikein ehtinyt sopeutua tähän, koska sää vaihtui näin hetkessä ihan äärialaitaan.

   Poista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!