sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aika kökkö koko päivä!

Smoothieksi meni. Taas. Yritin tehdä itelleni oikein hienon annoksen jossa myös pakastemarjoja, mutta en tykännyt. Silmäni tykkäsivät, suu ei. Kun minä en vain pysty syömään pakastemarjoja. Tähän smoothieen laiton avokadoa, banaania, mustaherukkaa, vadelmaa, mangoa, kookoslastuja, auringonkukansiemeniä, puolukoita, hunajaa, karpalojahetta. Tietysti jotain tuli nesteeksikin, mutta mitä? Näin se muisti taas pätkii:) Varmaan mehua.

Tämä päivä on mennyt täällä ihan plörinäksi.
Olen ollut puolet ajasta niin kipeänä, etten ole jaksanut tehdä oikein mitään. Palelee h**vetisti tai sitten on ihan hirrrrrrveen kuuma.
Kaksi nuorimmaista on yskinyt koko viikon tosi pahasti. Se kai se mullekin yrittää tulla.
Päätin perjantaina, että viikonloppuiltaisin käyn hiihtämässä ja ajattelin lainata Esikoisen kamppeita. Niin, se alkaa olla kohta äitiään pitempi tyttö.
Mutta ei siitä nyt tullutkaan mitään, ei puolikuntosena oikein jaksa.

Se, miksi oikeestaan höpötän kaikkea tyhjänaikaista, johtuu siitä, että mun pitäisi tehdä eräs hauska haaste, nimittäin 100 asiaa minusta! 
Ei se ollutkaan niin helppoa. Keksiä niitä asioita.
Mutta on se silti sen verran hauskaa, että ajattelin sen tehdä vielä tässä illalla jos vain mahdollista.
Meillä ei todellakaan ole sellaista iltaisin, että "huhhuh, nyt saatiin kaikki lapset unten maille vihdoin ja nyt alkaa sitten äidin oma aika." Meillä on neljä lasta, 6- 12 vuotiaita. Ei sitä omaa aikaa ole kuin yöllä kello kaksitoista ja siitä eteenpäin, hihii :) Isompia ei tahdo saada millään nukkumaan, niitä nykyisin niin kovin kiinnostaa, että mitä me tehdään, mitä me katsotaan telkusta jne. Olen kuullut ystäviltäni, että se saattaa olla tarttuva tauti ja jatkua vielä ainakin pari vuotta :)
Ja tietysti kaikilla tulee paljon asiaa juuri silloin, kun pitäisi oikeasti olla jo nukkumassa. Jokaisen pitää saada kertoa tärkeät juttunsa yhtäaikaa ja sitten vielä yksitellen......
Aamulla herään usein sängystä, jossa on enemmän tai vähemmän pikkujalkoja sikinsokin.
 Leppoisaa sunnuntai- iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!