lauantai 10. tammikuuta 2015

Peppermint candy cane

Unohdin näyttää teille yhden aivan ihanan joululahjan, jonka sain veljen vaimon tekemänä.

Eikö olekkin aivan ihana? En voinut olla laittamatta kuvaan mukaan tuota vaalean pinkin väristä joulutähden lehteä, se sopi jotenkin niin hyvin. Meillä on vasta nyt pikkuhiljaa keräilty joulua pois, pakko myöntää että joulukuusi on vielä sohvapöydällä! Tosin osissa, meillä on ollut parina viime vuonna valkoinen muovikuusi.

Itse tehty lahja on ihana vastaanottaa. Arvostan!

Kävin muuten eilen lääkärillä, sen marraskuussa tapahtuneen aivotärähdyksen vuoksi. Vähän jännitti. Että mikä on tuomio. En pystynyt muunmuassa mitenkään muistamaan, milloin se sattui, no lääkäri sitten kertoi päivämäärän että marraskuutahan se oli. Itse arvelin että syyskuussa.  Todettiin, että mulla on ihan selvästi alentunut tai huonontunut lähimuisti. Kun en muista juurikaan mitään vasta tapahtuneita asioita, en edes oikein osaa kertoa esimerkkejä siitä, mitä en muista, hih! Kun taas kauemman aikaa sitten tapahtuneet jutut muista kyllä ihan hyvin. Ehkä se on sittenkin dementiaa...:D

Onneksi kuulemma on hyvänlaatuista tämmöinen ja joillekin vain sitten jää näitä oireita,jotka yleensä palautuvat ajan kanssa, mutta kukaan ei voi sanoa miten kauan menee. Voi olla myös mahdollista, että asiaan on vaikuttanut aiempi aivotärähdys, jonka sain nuorena pudotessani hevosen selästä.

Rakas Petteri, Hoppy Hooligan. Upein heppa jonka tiiän....olin jotain 14 vee, musta welshin cob taisi silloin olla alle nelivuotias ja se pillastui maastossa. Siitä jäi aukko mun muistiin, jonka sanottiin palautuvan myöhemmin, mutta niin ei koskaan käynyt.

Lääkäri oli onneksi todella mukava ja halusi vielä konsultoida ylilääkäriä. Tuntui että odotin pienen ikuisuuden. Katsoivat, että mun täytyy seuraavaksi mennä pään magneettikuvaan ja neuropsykologin testeihin vielä. Mutta olen niin onnellinen, että sillä käynnillä vahvistui oma ajatukseni siitä, että on pakko vain koittaa opiskella ( luen psykologiaa JYU: n avoimessa) vaikka tuntuu ettei muista mitään lukemastaan, sillä näin se muisti voi kuntoutua.

Hei käykää osallistumassa arvontaan tästä:  klik*  toivoisin edelleen blogilleni uutta nimeä!
Kiitos !
Anne

4 kommenttia:

 1. On kyllä aivan ihana ja tälläiset lahjat ovat juuri niitä parhaita. <3

  Iloista sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat :-).
   Mukavaa alkanutta viikkoa Tiia !

   Poista
 2. Hui! Olis voinu käydä vaikka kuin pahasti tuolloin. Jäikö siitä tärähdyskammo? Ihana lahja!!!

  VastaaPoista
 3. Niin olis voinut. Onneksi hengissä ollaan :)
  Ei jäänyt mitään kammoa muistaakseni, jos tarkotat tuota hevosen selästä putoomistani. Muistelen että heti menin takaisin selkään kun vaan voin. Voihan olla, ettei tullu kammoa kun en muista siitä mitään :)

  VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!