maanantai 26. tammikuuta 2015

Postin yllätys ja kutisevia otuksia

Huomasin ilokseni sunnuntai- illalla, että minähän olin vastaanottanut jo tiistaina Lankamaailman lähetyksen postiin! Onneksi huomasin viestin puhelimestani, ja tänään pääsin sitten hakemaan pakettia. Pääsen opettelemaan Prinsessajutun postauksessa olleita virkattuja söpöjä pikku keksejä. Jei! Tuhlasin vielä uuteen , hienoon virkkomiskoukkuunkin!


Ilona - chihu taas pääsi ( se luuli, et se on jokin hauska paikka missä pääsee tutustumaan uusiin kamuihin) lekuriin. Jatkuva korvien raapiminen ja pään ravistelu kun oli jatkunut jo viikon. Muuten tuo hetken kestänyt vaisu olo menikin jo ohi ja tyttö on ollut tosi pirteänä karkaamassa ulos joka välissä. Kovasti sulhasia tekis mieli. Ihmettelin itsekkin kun korvat kumminki näytti ja tuntui tosi puhtoisilta, Canofitea ja Epi- otic huuhdetta kokeilin, mutta se auttoi aina vaan hetken.

Diagnoosi : yleistynyt kutina. Sillä meille tulonsa jälkeen se alkoi kutisemaan, ei ihan heti vaan noin viikon meillä olon jälkeen. Ostin varalta vielä uutta allergiaruokaa, jos tuo Basson ruoka ei sovikaan.
Ei oo mitenkään halpaa evästä, mutta onneksi 3 kilon säkki kestää Ilonalla ens jouluun asti. No ei nyt sentään, mutta kuitenkin aika kauan.
Semmoinen maanantai täällä. Kauhean pirteä olo ja iloinen mieli ollut aamusta asti, vaikka sainkin postissa kirjeen, missä kerrottiin että kaularangan magneettikuvassa löytyi välilevytyrä, niskasta. No mitä siitä, onneksi ei ollut mitään vakavaa. Vähänhän se aina juilii, mutta nyt kun tietää, että tuommonen pikkuvika, niin ei tarvii siitäkään enempää miettiä. Eiköhän noita ala jo olla tämänikäsessä emännässä jos jonninlaisia remppoja, saa olla tyytyväinen että omilla jaloilla ja hampailla sentäs vielä selviää:)

Ai niin lauantai toi mulle kivan yllätyksen myös! Olin voittanut Hurraw - huulirasvoja blogiarvonnassa! Harvoin tulee osallistuttua, mutta nyt kerrankin...ja heti voitin! Siitä enempi sitten kun palkinto saapuu:)
Muistakaa tekin käydä osallistumassa omaan vaatimattomaan arvontaani: Ehdota blogille nimi!
Kiitän ja kumarran.
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!