2 kg eli n. 4 litraa puolukkaa
1 kg eli pussillinen Hillosokeria
1 dl vettä
Kuumenna vähän sulaneet (perkatut) marjat ja vesi. Sekoita Hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10 - 15 min. Sekoita välillä. Kuori vaahto. ( mun hilloon ei kyllä tullut vaahtoa)
Anna hillon jäähtyä n. ½ tuntia. Sekoita pari kertaa jäähtymisen aikana.
Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje kannet. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä mieluiten viileässä.
Lahjavalvojaisiakin on ehditty jo pitää. Käärin osan lahjoista vanhojen kirjojen sivuihin.
Nämä tosin ovat vasta harjoituskappaleita, sillä teippi oli ihan p**kaa. Kirjan sivut ovat sen verran paksuja, että vaatii hyvän teipin.
tyttöjen paketteja varten mulla on pinkkiä leveää nauhaa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!