lauantai 8. helmikuuta 2014

Lauantaina tiketti taivaaseen

Sattuipa niin, että kannettavani hajosi ja ehkä mua vaan nyt otti se niin paljon aivoon, että mitäpä siinä sitten enää voi kun lähteä shoppaileen. Ei uutta kannettavaa, koska se ois ollu ihan tylsää, vaan jotakin mukavaa, ja kallista! Pitää suhtautua vakavasti johonkin, jos elämässä aikoo saada jotain iloa, niihän se Oscar Wildekin sanoi. Minä suhtaudun vakavasti kaikkeen. Varsinkin lasten vaatteisiin.
Shoppailu on parasta lääkettä v:tutukseen.
Metsolassa käytiin ja MiniQ: ssa.
Itse en niin kauheesti tykkää niistä ihan räikeimmistä retrokuoseista , mutta jotkut on toki nättejä tai jotain..Metsolasta valikoitu mukaan kolmelle pienimmälle yks vaate jokaselle, vähän sen mukaan , missä oli sopiva koko.Kun halavalla sai...3 alevaatetta kun osti niin sai vielä lisä alen - 20% !
Eihän siellä ollut enää paljoa mitään näin isoille, mutta vauvoille oli vielä vaiks mitä ihkua!


Nuorimmaiselle ostiin nyt tämän Ticketin haalarin miniQ - liikkeestä, vaikka tää oli niin justiin tää koko! Ei mene ensi vuonna, ni! Olipa järkee. Mutta kun mua harmitti uuestaan , koska tietysti oli loppuunmyyty tuo Mini Rodini dot , jonka oisin niin halunnu tytölle. Tiesin sen , ois pitäny olla liikkeellä aiemmin.
Se ois ollu tää:

Kuva : Metsola co.

 Onneksi tämäkin on hyvä ja lämmin puku. Neiti ei vaan ollut ihan samaa mieltä, koska tässä on hiukan leveähkö tuo malli, niin alkuun kulki suu mutrullaan pitäen käsillä vyötäröltä kiinni.


Zeppeliinissä oli tänään taas Lasten lauantai, oli kaikenlaista tapahtumaa ja tarjousta, ja ne ilmapallot, ne on aina must saaha. Tässä katellaan Sirkuskoulun esitystä.


  Jotta päivä ois ollu täydellinen ärsyttävän tunteen poistaja, nii en tehny mitään ruokaa! Paistoin vaan pakastepitsaa ja vähän salaatintynkää siihen kylkeen.

 Mukavaa lauantaita!
Anne

1 kommentti:

  1. Greetings! Very useful advice in this particular post!
    It is the little changes that make the most significant changes.
    Thanks a lot for sharing!

    my web page - trophies

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!