torstai 9. tammikuuta 2014

Kynäpurkki ja pienet rasiat kangasteippauksin

Olen sujuvasti väistellyt velvollisuuksia koko päivän ja askarrellut lasten kanssa. Tyttö oli sitä mieltä, että voisin alkaa pitään jotain mummojen kässäkerhoa, joka päivä uusin aihein...ei mulla mummoja vastaan mitään olekaan.

Tämmösiä muun muassa teimme

Tulitikkulaatikoita päällystin kangasteipillä, niissä voi säilyttää kauniisti vaikka koruja tai mitä vain pikkiriikkistä , jotka muuten tuppaa pyörimään laatikon pohjalla haittona.


Kynäpurkkeja tulee varmasti tehtyä useampia, ne kun tulee koululaisten kanssa vähän kuin tarpeeseen. 

Nämä lahjapaperit olivat ihanan mattapintaista, ohutta paperia.  (joka ei siis repeydy helposti, kuten paksu paperi.)
Paperi oli helppo työstää, koska se asettui rullalla oltuaan purkin ympärille melkein niin , että näytti ettei edes liimaa tarvita- mutta laitoin kumminkin vähäsen. Pitsinen kangasteippi vielä alas ja yläreunaa kiertämään, niin tulipa nätti ainakin naiselliseen makuun!
Pienempi teki vessapaperihylsystä kaukoputken, ilman liimaa. Tarpeeksi pitkästi ylijäämää päihin
 ja sitten vain taitokset sisäpuolelle.
Vanhin keksi tehdä pienimmälle prinsessallemme korurasian löydettyään pienen pahvilaatikon , taisi löytää sen kerätessään kuusenkynttilät ostolaatikkoonsa ( meillä ei ole pietty kiirettä jouluvermeitten pois laitossa ) lootassa oli ilmeisesti ollut muuntaja tai joku härpäke.

Mukavaa kun nuo kakarat on sellasia oma-aloitteisia, ei tarvi keksiä koko ajan niille tekemistä.Nätti laatikko tuli! Tämmöisiä meijän pienimmäinen toivoi heti lisääkin, mikä nyt oli täysin ennakoitavissa oleva juttu.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!