maanantai 19. elokuuta 2013

Mustat ja valkeat maatuskaraukat

Näin vasta jossain lehdessä valkoiseksi vedetyt maatuskat, jotka olivat saaneet paraatipaikan kodissa pianon päältä. Järkytyin.
Siis eihän maatuskoja saa noin kohdella!
Nyt IltaSanomien ( kirjoitin muuten nyt varmaan tuon IltaSanomien nimen väärin) netissä oli blogikirjoitus , jossa maatuskat maalattiin mustiksi. Siis mustiksi!
Kauheeta. Tulee tunne , ihan kuin tämä ois jokin pyhäinhäväistys. Miksi jotkut kokee, että maailmasta pitää eliminoida kaikki värit?

Niin niin , onhan ne ihanan kiiltäviä ja sointuvat niin harmonisesti mustavalkoiseen  olkkariisi, ja nyt niihin voi sitten säilöä kätevästi kaikkia nappeja ja poikaneuloja sun muuta tarpeellista...  mutta mää en kestä!

Mulla tuli heti vaan mieleen että voi raukkaa! Siis sitä maatuskaa.

Mutta tavallaan tää ilmiö on sama kuin se, että toiset tykkää maalata arvokkaat antiikkikalusteet valkoisella maalilla. Toisten mielestä se on törkeää antiikin pilaamista. Mutta ne toiset sitten vaan niin  tykkää.
Itse tykkään ihan molemmista , se riippuu ihan siitä, mikä on milloinkin kyseessä.

Kauppiaana olen ajatellut asian niin, että mulle on ihan sama, maalaako joku nyt sen  mummon vanhan sohvapöydän miranolilla , sillä jos se on asia millä tuo ehkä joskus kovinkin arvokas menneisyytemme muistomerkki saadaan säilytettyä elossa -  niin siitä vaan sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!