perjantai 14. kesäkuuta 2013

Eettistä ajattelua ja ekoelämää

Vein pitkästä aikaa kartonki pakkauksia tuonne kaupan keräyslaatikkoon ja niitähän kertyy nyt kesällä ainakin meillä paljon enemmän, koska ostamme paljon jätsipaketteja noissa perhepakkauksissa. Kyllä tuli taas hyvä mieli, tuntui että on tehnyt osansa , pienen ainakin, maapallon hyvinvoinnin eteen.

 Meille tuli kaunis , uusi päiväpeitto Blockwallahilta Intiasta , ja se on myös jonkinlainen ekoteko, onhan se valmistettu eettisesti ja vain kasviväreillä värjäten.

 Intiasta olisi tarjolla paljon myös noita epäilyttävän halpoja tuotteita. Ekana tulee mieleen, että kuinka monen pienen lapsiraukan kädet ovat niitä valmistaneet.

Minä en pysty millään muotoa ajattelemaan , että tukisin sellaista tuotantoa, mieluummin maksan vähän enemmän , kun tiedän että tämänkin peiton minulle tehneet naiset ovat jo aikuisia , ja saavat työstään kohtuullisen korvauksen. Heidän työ olosuhteensa ovat hyvät. Myrkkyjä ei käytetä, vain kasvivärejä!

Mutta nyt oon pulassa, sillä meillä on ollut tää sinivalkoinen värimaailma. Siihen nyt peite, joka on pehmeän valkoinen ja lohenpunainen. Mutta kun en voinu vastustaa tätä peitettä!

tästä pääset Blockwallahin Etsy kauppaan: BLOCKWALLAH
tässä


  joitain Blockwallahin ihania puuleimoja,

 joita voit tilata Country Annien netistä:
Tästä voit katsoa Huuto.netissä olevat kohteet, sieltäkin löytyy muutama antiikkileimasin 

Peitto toimii myös pihalla!

Mukavaa sateista päivää !
Kyllä se kesä sieltä takasin tulee : -)
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!