lauantai 18. toukokuuta 2013

Antamisen ilosta

Ostin eilen töistä tullessa 3 pikkupulloa Bonaquaa, ja ilokseni pistin merkille, että annoin taas 9 litraa puhdasta vettä afrikkalaisille lapsille!


Pullon kyljessä on hellyttävä kuva onnellisena hymyilevästä lapsesta , joka on ilmeisesti juuri ottamassa pieneen mukiinsa vettä kylän kaivolta. Toivon sydämeni pohjasta, että tuo apu oikeasti myös menee perille!


Antamisen ilo on yksi parhaimmista iloista , joita tiiän. 
Kuinka hyvä mieli tuleekaan, jos saa jollain tavoin ilahduttaa toista, oli se sitten tuttu tai tuntematon. Antaahan voi monenlaisia asioita, eikä sen suinkaan tarvi olla aina materiaa. 

Eilen aamulla tuli muistutus siitäkin lapsen suusta.
 Kuopus etsi kuumeisesti kauneinta prinsessamekkoaan, tuloksetta. Kiireessä ehottelin muita mekkoja ja hameita siinä sitten...isoveli hetken tilannetta sivusta seurattuaan toteamaan, että " Kyllähän se R varmasti ilahtuu, vaikka laitat nyt tään äitin ehottaman pitsihameen "

Onni on....tehä kaveri iloiseksi kauniilla mekolla.

Itse tulin iloisesti yllätetyksi eräänä päivänä, kun asiakkaani toi mulle itse valmistamansa kaulakorun ja korvakorut! Hän valmistaa koruja vanhoista lusikoista. Aivan ihastuttavia! Ihmeellinen yllätys. Eräs toinen taas oli leiponut kakun, perheelleni! Siinä sitten melkein veet silmissä kiiteltiin puolin ja toisin.Toisen voi tehä iloiseksi ihan vain olemalla kiinnostunut hänen kuulumisistaan, tai vaikka toivottamalla mukavaa päivää. Sekin on eräänlaista antamista.
Oletko muistanut tuottaa hyvää mieltä kanssa ihmisillesi? Jos et, niin kokeileppa, saat ittellesikin tosi hyvän mielen!

Ihanaa lauantaita!
2 kommenttia:

  1. Miulla alkaa olla yliannostus noista afrikan lapsille sitä ja afrikan lapsille tätä kampanjoista. Suurinkaan osa varoista ei ikinä saavuta sitä kohdetta jonka pitäisi. Itse kävin haitilla toteamassa miten paskamaisesti jäi järistyksen uhrit ilman apua, vaikka siihen ympäri maailmaa kerättiin rahoja miljoonia ja taas miljoonia. en siis anna rahaa enää ollenkaan tälläsiin kampanjoihin. annan ennemmin rahani naapuri puliukolle jos se sitä campina pulloa varten pyytää. tiedän tasan että se raha menee siihen viinaan eikä pelkkään pullon katseluun XD

    VastaaPoista
  2. Voi sua raukkaa ;-)
    Niinhän se on, ett pitäs itte käyä viemässä niille lapsosille sitä vettä, että vois olla varma että ne sen saa:-( mutta jospa ne saa edes pienenkään osan siitä , niin sekin ois hyvä.

    VastaaPoista

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!