sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Askartelua ylijäämä tilpehööreistä

Taisi olla tekemisen puute taas, kun piti värkätä tämmöiset. Jonkun mielestä varmaan näillä ole mitään käyttöä, mutta minä aina säästän kaikki pitsin pätkät ja muut nauhat ( etenkin jos ne vähänkään kimaltaa) ajatellen , jos joskus tarvetta tulee. Piti varmaan sitten todistella itsellekin että joskus niitä tarvitaan...nuo kahvikupit on jotkin vanhat ranskalaiset kupit , joille ei ole asetteja enää tallessa ja ovat olleet sen vuoksi pitkään käyttämättä.

Osa kuvan tarvikkeista jäi vielä odottamaan uutta inspiraatiota . Käytin nyt noin 1920- luvun virkattua pitsiä ja vanhan roosan väristä nauhaa, jolla silläkin ikää suurinpiirtein yhtä paljon ellei enemmän.
Pitsi ja roosa nauha löytyivät erään vanhan pöydän laatikoista, ja sen voin teille kertoa , että sen saman pöydän laatikoissa oli erään vanhan edesmenneen rouvan lähes koko elämäntarina.

Pellavakangas on jokin oma tekeleeni Home Sweet Home teksteineen. Kaunis norsunluunvärinen hopeareunusteinen nappi on jostain tullut , ja ylimääräiseksi jäänyt.

Noihin kuppeihin ajattelin säilöä kaiken sen tilpehöörin , jota lapsiperheessä aina ajelehtii pöydillä. Omaa paikkaansa odottamaan. Tulipahan kauniille kahvikupeille jotain käyttöä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!