torstai 29. maaliskuuta 2012

Tuoleja

 GreenGate  Martha White puuvillakangas
Eilen kotiin tultua saattoi vaatia muutaman voimasanan , autosta ulos astuttuamme kuului sihinäääää...rengas tyhjeni, jo toinen rengas kuukauden sisään! Minä kun oon sen verran avuton, en saa rengasta vaihdettua, kun ei oo ikinä tarvinnu:)
mitenkäs tää kuva tähän tupsahti:)
nää aattelin laittaa seuraavaksi, tuo Marimekon  Latvassa korkealla kangas on ollut  näissä jo aika kauan
Askon vanha raihnainen nojatuoli.


Tänään siis kotona lasten kanssa, sillä yöllä äityi jalka niin pahaksi että koiran kanssa kävely oli tuskaa aamuvarhasella. Aattelin että on parasta olla lähtemättä pukkailemaan kaksoisrattaita tuonne sohjoon, päiväkotiinkin kun pitäsi mennä bussilla. Eli pitäs hautoa polvea kylmällä kun se rasitus pahentaa, mutta ekaks aattelin kuitenki laittaa muutaman kuvan tuoleista joita tuunasin ja jotka työn alla
Lasten isänäidinäidin vanhat tuolit saivat uudet päälliset,  nätistä  kukkakuvioisesta vahakankaasta, nää on meillä keittiöntuoleina ja on helpot pitää lasten kaa puhtaana:)

Nuo kuvat ei suostu menemää silleen kuin tahtoisin:(
Tuohon Askon vanhaan nojatuoliin tahtoisin laittaa GreenGaten Martha White kankaan, sillä sitä sattuisi olemaan vielä omassa liikkeessä. Toisaalta sopisko siihen Marimekon sininen pikku Unikko, sitäkin kun on joutilaana kotona:) 
Tosin tuo Marimekko ei oikeen sopisi meille kotiin...olen sellainen Marimekko hullu, että mua ei saa päästää niihin liikkeisiin ollenkaan- haluan ostaa sieltä ihan kaiken mutta en oikeastaan koskaan laita niitä kuitenkaan kotiin. Onko tääkin jokin lapsuus nostalginen jutska, kotona oli verhoina Marimekon sininen Unikko:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka vain sana tai kaksi, tekee minut hyvin iloiseksi!